Trouwen in Assen

Stadspaviljoen Het Hofhuys, een unieke trouwlocatie in het groene stadshart van Assen.

Wat leuk dat jullie onze locatie overwegen voor deze bijzondere dag. Een romantisch decor als basis voor de trouwerij. Wat vinden jullie belangrijk voor de bruiloft, laat het ons weten en dan maken we samen een recept voor een schitterende huwelijksdag.

Officiële Trouwlocatie gemeente Assen

Door de gemeente Assen is Stadpaviljoen Het Hofhuys aangewezen als officiële trouwlocatie. De huwelijksceremonie kan voor het panoramaraam in De Groote Zaal worden voltrokken. Maar ook in de buitenlucht, zo is er een trouwprieel gerealiseerd in onze voortuin. Romantisch in de tuin met het Asserbos en het hertenkamp als decor van de dag van uw leven. Vanuit het prieel kunnen prachtige foto’s worden gemaakt met de herten van het hertenkamp op de achtergrond.

Persoonlijke betrokkenheid

Door de jaren heen hebben wij verschillende bruidsparen mogen ontvangen en zijn wij trots op de vele positieve reacties op onze persoonlijke betrokkenheid. Wij worden graag door jullie meegenomen in jullie wensen voor deze droomdag. Uiteraard adviseren wij met alle liefde hoe deze dag gemoedelijk te laten verlopen.

Trouwen in Assen bij Stadspaviljoen Het Hofhuys