Vergaderen in Assen

De natuurlijke, inspirerende omgeving en de intieme sfeer maakt Stadspaviljoen Het Hofhuys een voortreffelijke locatie voor een aangename en productieve vergadering of zakelijke bijeenkomst in Drenthe.

De Groote Zaal van Het Hofhuys is een prachtige ruimte met een permante verse buitenluchtvoorziening. Er is plaats voor zo’n 30 gasten in de 1.5 meter opstelling. Daarnaast zijn De Foyer en De Salon geschikte ontvangst- en/of pauzeruimten.

Unieke ligging aan de rand van het Asserbos

Het Hofhuys biedt u de mogelijkheid om tijdens de bijeenkomst op verschillende manieren te ontspannen. Naast de diverse eet- en drinkpauzes als onderbreking kan er worden gekozen voor een heerlijke wandeling in de buitenlucht. Gezien de aangename ligging van Het Hofhuys aan de rand van het Asserbos en vlakbij het centrum, is een prachtige wandelroute snel gevonden.

Praktische informatie

Op eigen terrein zijn er circa 50 gratis parkeerplaatsen. In de straat kan er met een betaalde parkeerontheffing ook worden geparkeerd. De locatie beschikt over gratis Wifi. De Voorzaal “Le Grand Café”, De Salon en De Groote Zaal bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een mindervalide WC.

Vergaderen met eten en drinken Stadspaviljoen Het Hofhuys

Maatregelen

Wij hebben de afgelopen periode zorgvuldig de tijd genomen om ons bedrijf qua invulling en opstelling toekomstbestendig te maken. Onze locatie beschikt, zowel binnen als buiten, over de benodigde ruimte. Er zijn aanpassingen gedaan om u als gast op een verantwoorde en vertrouwde manier te kunnen ontvangen.

Lees meer