Mogelijkheden

Samen zorgen we ervoor dat iedere gelegenheid gewoon bijzonder wordt.

Stadspaviljoen Het Hofhuys is dé locatie in Drenthe voor gezelschappen om samen te komen. Gelegenheden als feesten, vergaderen en trouwen zijn uniek. Wij bespreken graag persoonlijk uw wensen omtrent eten & drinken tijdens uw bijeenkomst. Samen zorgen wij ervoor dat iedere gelegenheid gewoon bijzonder wordt.

Trouwen

Stadspaviljoen Het Hofhuys, een unieke trouwlocatie in het groene stadshart van Assen. Wat leuk dat jullie onze locatie overwegen voor deze bijzondere dag. Een romantisch decor als basis voor de trouwerij. Wat vinden jullie belangrijk voor de bruiloft, laat het ons weten en dan maken we samen een recept voor een schitterende huwelijksdag.

Eten en drinken

Geïnspireerd op Nederlandse en Franse klassiekers zijn er hedendaagse gerechten gecreëerd met herkenbare en bij voorkeur lokale ingrediënten. Gewoon op een bijzondere wijze gecombineerd en gepresenteerd. Er wordt veel groente gebruikt om deze gerechten compleet te maken. Wij zijn bekend met vegetarische wensen, diëten en allergieën, geef dit tijdig door om ongewenste verrassingen te voorkomen.

Gelegenheden

Samen zorgen we ervoor dat iedere gelegenheid gewoon bijzonder wordt. Stadspaviljoen Het Hofhuys is dé locatie in Drenthe voor gezelschappen om samen te komen. Wij zijn er voor de belangrijke momenten in uw leven. Zo kunt u bij ons terrecht voor een diner, receptie of feest ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum.

Vergaderen

De natuurlijke, inspirerende omgeving en de intieme sfeer maakt Stadspaviljoen Het Hofhuys een voortreffelijke locatie voor een aangename en productieve vergadering of zakelijke bijeenkomst in Drenthe. De Groote Zaal van Het Hofhuys is een prachtige ruimte met een permante verse buitenluchtvoorziening. Er is plaats voor zo’n 30 gasten in de 1.5 meter opstelling. Daarnaast zijn De Foyer en De Salon geschikte ontvangst- en/of pauzeruimten.

Maatregelen

Wij hebben de afgelopen periode zorgvuldig de tijd genomen om ons bedrijf qua invulling en opstelling toekomstbestendig te maken. Onze locatie beschikt, zowel binnen als buiten, over de benodigde ruimte. Er zijn aanpassingen gedaan om u als gast op een verantwoorde en vertrouwde manier te kunnen ontvangen.

Lees meer