Sfeer proeven

Aan de rand van het centrum van de Drentse hoofdstad ligt ons charmante stadspaviljoen. De locatie is gelegen aan het Asserbos Het uitzicht vanaf het terras in onze tuin op het hertenkamp en de vele monumentale Drentse Paleizen is buitengewoon.

Stadspaviljoen Het Hofhuys is een unieke locatie. Zowel binnen als buiten van deze tijd. De afgelopen jaren hebben er meerdere verbouwingen plaatsgevonden met een resultaat waar we trots op zijn.

Onze ruimtes

 
"Le Grand Café"

De klassieke voorzaal, heeft haar unieke uitzicht uiteraard behouden. Er is voor gekozen om de beleving van buiten, binnen terug te laten komen. De inrichting en de ambiance is fris, royaal en huyselijk. Dit geeft een gevoel van ruimte. Het terras heeft een mix van grind, hout en tegels als ondergrond. De Catalpa’s (bomen), de speelse en sierlijke groene borders met de vrolijke bloemen op de tafels geven een heerlijk gevoel van rust.

De Groote Zaal

Een royale ruimte met fraaie bar, veel daglicht en als blikvanger het panoramaraam met zicht op het Asserbos. Door het kleine hoogteverschil tussen het bargedeelte en zaal is er op een speelse wijze een intieme sfeer ontstaan. Voor iedere gelegenheid gewoon bijzonder.

De verbinding

De Foyer is ingericht met kunst van Marthijn De Groot en geeft toegang aan de gezamenlijke toiletten, deze zijn ruim en fris in een vriendelijke, natuurlijke stijl. De Salon is een knusse en sfeervole overgangsruimte met haard en comfortabele banken en stoelen. Samen vormen De Foyer en De Salon de verbinding tussen “Le Grand Café” en De Groote Zaal.

De inrichting en de ambiance sluiten aan bij deze tijd. Het creëren van een hedendaagse stijl heeft de ambiance van de locatie aangenamer gemaakt. De vele ramen in ons paviljoen is het binnen ook genieten van de prachtige natuur. Door de verbinding van binnen met buiten weerspiegelt het haar unieke ligging aan de rand van het bos in het stadshart van Assen. Elk seizoen is het buitengewoon genieten van een mooi en uniek uitzicht.