Maatregelen

Wij hebben de afgelopen periode zorgvuldig de tijd genomen om ons bedrijf qua invulling en opstelling toekomstbestendig te maken. Onze locatie beschikt, zowel binnen als buiten, over de benodigde ruimte. Er zijn aanpassingen gedaan om u als gast op een verantwoorde en vertrouwde manier te kunnen ontvangen. Lees hier meer over onze maatregelen.

De tafelopstelling is op basis van 1.5 meter tussen de stoelen. Er zijn ruime looppaden en daardoor is een verplichte looproute niet nodig. Bij binnenkomst en op verschillende plaatsen binnen en buiten zijn er mogelijkheden om de handen te desinfecteren. De tafels en stoelen worden tussen bezoek door gereinigd en daarna gedesinfecteerd. Bij klachten blijven onze medewerkers thuis. Voor zover mogelijk houden wij als bedienend personeel zoveel mogelijk afstand. De gerechten en hapjes die worden geserveerd zijn per persoon of huishouden geportioneerd. Een lunch- of dinerbuffet is niet mogelijk. Het afhalen van de bar is op dit moment niet toegestaan.

De algemene regels betreffende het ontvangen van gasten gelden ook hier. Gasten uit een verschillende huishouden (gezinnen ingeschreven op hetzelfde woonadres) dienen 1.5 meter afstand tot elkaar te houden. Gasten moeten gedurende het bezoek op dezelfde stoel blijven zitten, van plaats rouleren is niet toegestaan. WC-bezoek is uiterraard wel toegestaan. Staan aan de bar, lage of hoge tafels is ook niet toegestaan.