Borrelkaart

Voor bij de borrel

Schaaltje boerenkaas
Jong belegen, oud & kruidenkaas 8

8 Drentse toastjes
Gegrild brood belegd met salades van een lekker Drents Eitje, geitenkaas, rucola & Waldorff 10.5

Frituurfeest
3 Rucolakroketjes, 3 kaasstengels & 3 vleesvrije draadjesbitterballen 8

Bitterballen
Portie van 8 stuks met mosterd 6

Huysborrelschaal
2 salades, boerenkaas, worst, 6 frituurhapjes, Drents brood & toast 17

Koffie, water & sap

Ons drankassortiment is zorgvuldig samengesteld. We hebben met Puro een heerlijke fairtrade koffie. Bru, het water dat uit het hart van de Belgische Ardennen natuurlijk bruisend uit de grond komt. De sappen van Schulp, als 5 generaties fruitkenners. 'Echte sap begint met lekker fruit'. Thijsthee, ijsthee van gered fruit.

Bieren

Lindeboom is één van de weinige, onafhankelijke brouwerijen. De vijf generaties tellende, familiebrouwerij bestaat inmiddels 150 jaar en staat bewust en betrokken in de maatschappij. De bieren worden ambachtelijk gebrouwen en dat proef je! Daarnaast hebben we verschillende speciaalbieren met een Nederlandse oorsprong en unieke identiteit. La Trappe, Texels, Jopen zijn daar goede voorbeelden van.

Huiswijn

DFJ Vinhos is opgericht in 1998 en controleert zo’n 400 hectare wijngaard, deels in handen van de familie Correia, verspreid over de regio’s Douro, Lisboa, Tejo, Setúbal en Alentejo. De hoofdvestiging van het bedrijf is de Quinta da Fonte Bela in Vila Cha d’Ourique, zo’n 80 kilometer van Lissabon, die in de regio bekend staat als de Wine Cathedral. Eigenaar en wijnmaker is de zeer gedreven José Neiva Correia die al wijnen maakt sinds 1974 en veelvuldig pioniert met blends van inheemse en internationale druivenrassen.

De huisstijl van DFJ kan omschreven worden als modern, fruitig en toegankelijk, met respect voor karakteristieken van de druif en het terroir. De wijngaarden worden zo natuurlijk mogelijk bewerkt, met uitsluitend organische meststoffen.

Bekijk ook eens onze andere menukaarten

 
Koffiekaart   Lunchkaart   Dinerkaart