Dinerkaart

Geïnspireerd op het Franse 'table d'hôtes'. Een vlot geserveerd vast menu met vooral groente. 4 gangen voor een vaste prijs. De invulling van het Huysmenu wisselt regelmatig.

Het Huysmenu


35

Voorgerecht


Geitenkaas
Met appel, macadamia noten, gedroogde cranberry & honingkruidendressing 

Soep


Mosterd
Groentebouillon met grove mosterd & room

Hoofdgerecht


Zeewolf
Gebakken filet met een stoof van bloemkool, champignons, courgette, aubergine en haricots verts

Geserveerd met een passend aardappel- & groentegarnituur

Dessert


Dessert van de chef


Kinderen mogen natuurlijk ook het hele menu mee eten, maar in overleg is er van alles mogelijk.

Allergenen zijn niet uitgesloten. Heeft u een allergie?
Meldt het ons!

Bekijk ook eens onze andere menukaarten

 
Koffiekaart   Lunchkaart   Borrelkaart